1 çmimet Season biletave në Old Trafford do të jetë i ngrirë për sezonin 2019/20 Në një deklaratë nga klubi konfirmon ngrirjen e çmimeve, klubi po ashtu ka thënë: “Me 53.000 Biletat sezon dhe më shumë se 100.000 në listën e pritjes, Old Trafford vazhdimisht shet jashtë dhe kërkesa është në rritje nga viti në vit.

News

Manchester United kanë zbuluar çmimet e biletave sezon janë ngrirë për vitin e tetë me radhë. United aktualisht janë duke luftuar për një vend në Ligën e Kampionëve sezonin e ardhshëm dhe aktualisht zënë vendin e katërt, me menaxher kujdestar Ole Gunnar Solsjkaer vënë veten në frontin e radhë për punë me kohë të plotë.